Allmänna Villkor

Välkommen till Familjehem-Prosperum. Dessa allmänna villkor reglerar användningen av vår webbplats och våra tjänster. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till dessa villkor. Läs igenom dem noggrant.

1. Användarvillkor

1.1 Genom att använda vår webbplats samtycker du till att följa dessa allmänna villkor.

1.2 Du ansvarar för att hålla ditt användarkonto och lösenord konfidentiellt. Eventuella aktiviteter som sker under ditt konto är ditt ansvar.

2. Immateriella Rättigheter

2.1 Webbplatsens innehåll, inklusive text, bilder, grafik och annat material, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter som tillhör Familjehem-Prosperum. Användning av materialet för andra ändamål än personlig information är förbjuden utan skriftligt tillstånd.

3. Sekretess

3.1 Vi behandlar din personliga information i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår behandling av din personliga information.

4. Ansvarsfriskrivning

4.1 Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på vår webbplats, men vi garanterar inte dess noggrannhet. Användning av informationen sker på egen risk.

4.2 Familjehem-Prosperum ansvarar inte för eventuella förluster, skador eller kostnader som uppstår i samband med användningen av vår webbplats eller tjänster.

5. Ändringar i Villkoren

5.1 Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa allmänna villkor när som helst. Eventuella ändringar kommer att meddelas på vår webbplats.

6. Kontakta Oss

6.1 Om du har frågor eller kommentarer om dessa allmänna villkor, vänligen kontakta oss.

Tack för att du använder Familjehem-Prosperum